Autoshkolla shqipe ne Stuttgart – Gjermani

Shërbimet tona

  • Dëshironi te përgatiteni në mënyrë profesionale, në teori edhe praktikë nga instruktor shqiptar?
  • Preferoni te përgatiteni në një atmosferë familjare?
  • Synoni të pajiseni shpejtë dhe sigurtë me patentshofer?
  • Atëherë kein bërë zgjedhjen e duhur sepse ne jemi Autoshkolla e vetme e licencuar në tërë teritorin e gjermanse që ofron një mundësi të tillë!!!.
  • Ofrojmë program mësimi online me çasje 24 orëshe nga shtëpia dhe materjal të përkthyer në gjuhën shqipe.
  • Mos ngurroni, ejani dhe binduni me shërbimet tona në mënyrë që të jeni më të avansuar se të tjerët!!!
  • Shërbimet tona janë garancë për ju!!!

Shërbimet speciale

  • Ju mundësojmë marrjen e patentshoferit në afat rekord dhe me kushte shumë te volitshme.
  • Ofrojmë kurse intenzive për marrjen e patentshoferit brenda 10-14 ditësh.

Sistem mesimi online 24 orë

Ne ju ofrojmë sistemin online i cili ua mundëson juve më lehtë mësimin nga shtëpia përmes internetit.

Për çdo moshë

Ne i ndihmojmë klientët tanë të cilët janë të interesuar të paisen me Patentshofer me sistemin tonë online.

Instruktorë Profesional

Instruktorët profesional, me nje përvojë të gjatë dhe shumë efektivë, për ju në çdo kohë.

Hapat e suksesit deri tek marja e patent shoferit

1.) Instruktorë Profesional

Instruktorët profesional, me nje përvojë të gjatë dhe shumë efektivë,  për ju në çdo kohë.

2.) Kurse Intenzive

Në një atmosferë shumë familjare ju mundesojmë përgatitjen për provime teorike në menyrë profesionale dhe në afat rekord si dhe të përshtatura në menyrë individuale për secilin.

3.) Regjistrimi

Së pari duhet të na vizitoni nê lokalet e autoshkollës e pastaj ju pranoni nga ne Fletëaplikacionin (Antrag) me vulë te autoshkollës dhe bëni pagesën e lajmërimit dhe të materjalit për të mësuar nga shtëpia ONLINE (Gjermanisht-Shqip) deri sa te vijnë dokumentat në autoshkollë e juve u mbetet pastaj të kompletoni dokumentacionin përcjellës:

Sehtest (Testi i syve)

Erste Hilfe (Ndihma e parë)

Biometrische Foto (Fotografitë biometrike)

Pass oder Ausweis (Pasaporti)

i cili ju nevoitet për të dërguar pastaj këtë dokumentacion ne zyren për leje të qarkullimit (Landratsamt) në qytetin tuaj.

Pasi që keni dorëzuar ju dokumentacionin në ,,Führerscheinstelle” ju prisni për ardhjen e dukumentave tuaj tek ne në autoshkollë.

Pas arritjes së dokumentave tek ne, ne ju kontaktojmë juve menjëherë dhe ju informojmë për kursin e radhës si dhe bëjmë koordinimin për ardhjen tuaj në kurs.

4.) Online Sytem 24 Orë

Ju ofron një online sistem, i cili juve keni hapësir me pajisje te ndryshime te lidheni ne sistem. Sistemin është i veçantë  dhe ska konkurence. Për më shume detaje ju lutem na kontakotin.

Reth nesh

Nxënësit

 

Kontakto

Për të aritur deri tek Autoshkolla është shumë thjesht vec përdoreni transportin publik VVS.

Ose na kontaktoni ne këtë numër:

+49 151 5540 5751